Športno in glasbeno obarvan bič'k - Suhokranjske novice
Športno in glasbeno obarvan bič’k, 30. 06. 2014

9bick (110)Kot običajno, je bila tudi letos zadnja sobota v juniju rezervirana za tradicionalni Bič’k volley. Rekreativni turnir je potekal že 9. leto zapored v organizaciji športnega društva Stavča vas. Na turnirju je sodelovalo 17 rekreativnih trojk iz bližnje in daljne okolice, večerno dogajanje pa so popestrili Klemen Klemen, ansambel Zapeljivci in rock skupina Ice on Fire.

Odbojkarski boji so potekali vse od 13. pa tja do 22. ure. V polfinalnem boju so nastopili ekipa Seronje, Dvorske hijene, Smrkci in ŠD Stavča vas.  Na koncu so na najvišjo stopničko stopili Smrkci (Tom Smrke, Sašo Smrke, Jasmina Urbančič in Ity Labreščak), na drugem mestu je bila ekipa Dvorske hijene (Leon Konte, Katja Konte in Sandi Kovač), tretji pa Seronje (Jan Novak, Gregor Ožbalt in David Šenica).

Večerno dogajanje je otvoril Klemen Klemen, sledila je zabava z ansamblom Zapeljivci, takoj po razglasitvi rezultatov in podelitvi nagrad pa je nastopila rock skupina Ice on Fire.

 Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja