Po več letih spet na odru - Suhokranjske novice
Po več letih spet na odru, 02. 06. 2018

V sklopu otvoritve poletne sezone, ki so jo v Žužemberku pripravili Korenovi se je odvilo vrsto presenečenj. Goste je zabavala legendarna skupina Victory in DJ, češnjo na trto pa je dodal mojster samo-promocije Damjan Murko. Toda to še ni vse!

Victory so za trenutek oder prepustili znani suhokranjski zasedbi, ki so jo po besedah pevca izvleki iz starega železja. Zasedba je z delovanjem prenehala pred leti, zato je bilo presenečenje še toliko večje. Glasbeniki so bili sprejeti odprtih rok in vsi so nestrpno čakali njihovo legendarno vižo: Le Krka ve. Le kdo je to? Ansambel Diamanti, seveda! Uroš, Dušan, Drago in Borut so prav za to priložnost pripravili nekaj lepih viž in vsem polepšali večer. Po krasnem nastopu  pa so, kot so sami dejali, ponovno odšli v pozabo.

Rok Z.Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja