Splošni pogoji

Splošni pogoji uporabe portala Suhokranjske novice

Vstopili ste na spletni portal Suhokranjske novice (v nadaljevanju spletni portal, portal), www.suhokranjske-novice.com. Uporabo tega portala urejajo ta splošna pravila kot tudi drugi predpisi Republike Slovenije. Z vstopom na ta spletni portal potrjujete, da ste s temi splošnimi pogoji seznanjeni, da z njimi soglašate in da vas njena določila zavezujejo.

 

Omejitve uporabe portala
Uporaba spletnega portala je dovoljena samo za osebne in nekomercialne namene, kar pomeni, da je prepovedano vsakršno spreminjanje, kopiranje, distribucija, oddajanje, prikazovanje, izvajanje, razmnoževanje, objavljanje, prenašanje in prodajanje kakršnihkoli podatkov, programske opreme, izdelkov ali storitev, ki so del tega portala.

 

Osebni podatki in zasebnost

 

Prepovedana uporaba

 

Uporaba povratnih informacij ali predlogov

 

Omejitev odgovornosti

 

Uporabniška podpora

 

Intelektualna lastnina
Izdajatelj izrecno prepoveduje reprodukcijo vsebin objavljenih na spletnem portalu suhokranjske-novice.com Za namene uporabe vsebin za pripravo in posredovanje t.i. kliping sporočil ste z izdajateljem dolžni skleniti pisno pogodbo.

Vsa vsebina portala, razen vsebin, ki jih na posamezne storitve vnesejo uporabniki sami, je zaščiteno avtorsko delo. Vse pravice so pridržane. Vse vsebine, ki so jih na posamezne storitve portala prenesli uporabniki, so last uporabnikov. Morebitne terjatve v zvezi z avtorskimi pravicami se rešujejo v skladu z Zakonom o avtorski in sorodnih pravicah.

 

Pravila rabe piškotkov
Preberite več.