Kaj pa parkirišča pri Sončku? - Suhokranjske novice
Kaj pa parkirišča pri Sončku?, 03. 04. 2020

Če je javno življenje po Sloveniji skoraj ustavljeno, pa to ne velja za Jurčičevo ulico v Žužemberku. Tam vse povprek brnijo stroji, ki s primernimi zaščitnimi ukrepi gradijo dodatna parkirana mesta za vrtec Sonček. Sreča v nesreči je, da je vrtec zaradi epidemije prazen in tako gradbena dela ne ogrožajo naših malčkov.

Izvajalec je z deli pričel pred dnevi, prevzem parkirišč pa si na občini nadejajo prav za občinski praznik. Zgrajenih bo 12 pokritih parkirnih mest, nad njimi pa bodo igralne površine za potrebe vrtca. S tem projektom bo dokončana tudi okolica vrtca, kamor bodo nameščena že kupljena igrala. Dodatna parkirišča pa bodo zagotovljena tudi ob zdravstvenem domu, kjer bodo porušili neuporabne garaže.

RZ

 

Želite prejemati tedenske novice iz območja Suhe krajine na vaš elektronski naslov? Vabljeni, da vpišete svoj e-mail v rumeno polje na vrhu spletne strani.Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja