Mladi na lokalne volitve - Suhokranjske novice
Mladi na lokalne volitve, 11. 11. 2022

Mladi se zopet podajamo na lokalne volitve. Tudi tokrat neobremenjeni s preteklostjo, politično neodvisni in s pogledom v prihodnost. Pred štirimi leti ste nam izkazali veliko zaupanje, za kar smo vam še vedno iskreno hvaležni.

V iztekajočem se mandatu smo pridobili dragocene izkušnje, s katerimi bomo nastopili še odločneje. Z jasnimi načelicilji in posluhom do ljudi pa vas bomo z vso resnostjo zastopali tudi v prihodnjem mandatu.

Zavzemamo se za vse generacije. O tem gotovo pričata dve dejstvi. Tudi mi smo bili pobudniki vzpostavitve uspešnega sistem brezplačnih prevozov za starejše, prav tako pa smo tudi mi podali pobudo za subvencioniranje komunalnega prispevka za mlade in mlade družine. Aktivno smo vključeni v evropski projekt “Turistična destinacija Suha krajina“, ves čas pa predlagamo nove ter podpiramo vse razvojno naravnane projekte. V občinskem svetu sodelujemo konstruktivno in nekonfliktno.

Tudi v prihodnje se bomo zavzemali za ugodno politiko vseh z vseh delov občine – mladih, mladih družin in starejših. Za izkazano zaupanje in podporo se vam že vnaprej zahvaljujemo.

Lista mladih Suhe krajinePrijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja