Izvajalec del za obnovo Auerspergove železarna ni bil izbran - Suhokranjske novice
Izvajalec del za obnovo Auerspergove železarna ni bil izbran, 11. 09. 2019

Ministrstvo za kulturo je dne, 10. 9. 2019, objavilo odločitev o oddaji naročila Izvedba gradbeno obrtniških in instalacijskih del za obnovo, rekonstrukcijo in dograditev Auerspergove železarne Dvor. Vsi prijavitelji so s ponudbo presegli zagotovljena sredstva, zato nihče ni bil izbran.

Na javno naročilo so prispele tri ponudbe podjetji GPI Tehnika d.o.o., SL-Inženering Boršt in VG5 d.o.o.. Najnižjo vrednost ( 2.344.279,01 €) je ponudilo podjetje GPI Tehnika d.o.o., a žal precej večjo od zagotovljenih sredstev. Iz odločbe je razvidno, da zagotovljena sredstva celotnega projekta znašajo 2.030.740,00 €, medtem ko je bilo za izvedbo obrtniško instalacijskih del namenjenih le 1.572.440,14 €. Naročnik tako ni prejel nobene dopustne ponudbe ter sklenil, da se naročilo ne odda.

Ministrstvo za kulturo bo glede na okoliščine pripravilo novo javno naročilo, kar bo pričetek del na težko pričakovanem projektu nekoliko zamaknilo.

O projektu: Suhokranjske novice

O javnem naročilu: e-naročanjaPrijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja