Srednjeveški najemniki zasedli grad - Suhokranjske novice
Srednjeveški najemniki zasedli grad, 31. 10. 2013

nocCarovnic (15)Na žužemberškem gradnu je danes zelo živahno. Domače društvo Srednjeveški najemniki pripravljajo edinstven dogodek za staro in mlado – Noč čarovnic. Priprava prizorišča poteka že od osmih dopoldne, uradni začetek dogodka pa je ob peti uri popoldne. S prijatelji so pripravili obilo zanimivih dejavnosti, ki se bodo izvajale. Tako bodo lahko obiskovalci sodelovali v najrazličnejših delavnicah (za otroke), opazovali čarovnije čarodeja Martina, streljali z lokom, … V gradu so na ogled tudi mučilne naprave, fotografska razstava, gromozanski pajek in mnogo umetniško izrezljanih buč.

Dogajanje bodo obogatili z ognjenim plesom, ob 20.30 uri pa bo potekal izbor naj buče in naj čarovnice. Zmagovalca čaka lepa nagrada.

Podrobnosti o dogodku: http://srednjeveski-najemniki.si/index.php/no-arovnic-na-gradu-uemberk.html

Vstop je prost.

Foto: RokPrijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja