Težave s hrbtenico na Ajdovcu - Suhokranjske novice
Težave s hrbtenico na Ajdovcu, 27. 11. 2013

SGledališka skupina kulturnega društva Zagradec, ki je na turneji po Suhi krajini, je minulo nedeljo gostovala na Ajdovcu, kjer so v prostorih tamkajšnjega gasilskega doma uprizorili veseloigro »Težave s hrbtenico«.Zagraške kulturnike po večini sestavljajo študentje, pod vodstvom gdč. Sabine Erjavec, ki je priredila veseloigro Johna Grahama »Težave s hrbtenico«. V igri polni dramaturških zapletov med pilotovo ženo ga. Sally in njenim ljubimcem slavnim voditeljem pogovornih oddaj, ki se zagozdi v kopalni kadi in za pomoč pokliče zdravnika oz. inštalaterja, ne primanjkuje smeha. Situacijo še dodatno popestri slepi oglaševalec klavirja, ki popravlja klavir in čaka na skodelico čaja. Nič hudega slutečemu možu ga. Sally, ki se predčasno vrne iz službenega leta ni povsem jasno, kaj se pravzaprav dogaja v njegovem stanovanju.

Dvorana, ki je bila napolnjena do zadnjega kotička kulture željnih obiskovalcev, je gledališko skupino sprejelo z velikim navdušenjem in nagradilo z velikim bučnim aplavzom.

McM

Foto: Aleš ZaleteljPrijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja