Starševska iniciativa za Waldorfsko šolo na Dolenjskem - Suhokranjske novice
Starševska iniciativa za Waldorfsko šolo na Dolenjskem, 26. 11. 2013

Waldorfska šola omogoča otrokov celovit razvoj. Waldorfski učno-vzgojni proces izhaja iz poznavanja in upoštevanja otrokovega duhovno-duševnega in fizičnega razvoja, njegovega povezovanja s svetom odraslih in okolja, v katerem otrok biva. Skozi proces waldorfske pedagogike otroci zrastejo v odgovorne, ustvarjalne, socialne in zrele svobodne osebnosti.

 V Sloveniji so Waldorfske osnovne šole in vrtci v Ljubljani, na Štajerskem in Gorenjskem. Poleg tega so waldorfski vrtci še na Primorskem.

 Skupina staršev se je odločila, da je nastopil čas, da del waldorfske družine postane tudi Dolenjska. Prvi, drobni koraki so narejeni. Povsod po svetu pobuda za ustanovitev Waldorfske šole ali vrtca pride s strani staršev in aktivnosti do ustanovitve šole ležijo predvsem na starših. Ob strani nam bo na vsakem koraki s strokovnimi napotki stala Waldorfska šola iz Ljubljane.

Če ste pripravljeni nekaj svojega prostega časa nameniti aktivnostim pri ustanavljanju Waldorfske šole na Dolenjskem, se nam pridružite in nas kontaktirajte po e-pošti na waldorfdolenjska@gmail.com.

Veseli bomo vsakega odziva, s katerim boste izkazali svoje zanimanje za ustanovitev Waldorfske šole na Dolenjskem.Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja