Osvežitev v Krki - Suhokranjske novice
Osvežitev v Krki, 29. 07. 2013
Koti

Koti

Naše kraje je v teh dneh zajel vročinski val, zato vsaka osvežitev pride še kako prav. Mnogo nas je takih, ko rešitev najdemo v hladni vodi. Pa naj bo to morje ali pa kar prečudovita smaragdna reka Krka.

Dogajanje ob reki je zadnje dni zelo pestro, zato sem se odločil preveriti temperaturo vode na več mestih ter narediti nekja fotografij vašega osvežilnega kotička.

Z meritvijo temperature sem pričel v Šmihelu pri Žužemberku, nadaljeval v Dešeči vasi, v Žužemberku, v Stavči vasi, na Dvoru ter popoldanski raziskovalni izlet zaključil na Podgozdu oz. v Kotih.

Pri šmihelskem mostu je temperatura najnižja, in sicer 17,3°C, najvišja pa v Kotih: 20,9°C. Torej, temperaturna razlika na dobrih 10 km je 3,6°C.

grafKrka

Manjka vaš osvežilni kotiček? Na Suhokranjskih novicah je dovolj prostora za vaše fotografije in vtise, zato jih brž pošljite na info@suhokranjske-novice.com.

Foto utrinki:

Rok Z.Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja