Na Dvoru spet pustovali in rajali - Suhokranjske novice
Na Dvoru spet pustovali in rajali, 28. 02. 2017

V Kulturnem društvu Dvor nadaljujemo s tradicijo pustovanja na Dvoru. V nedeljo, 27. 2. 2017, smo pripravili 11. pustno rajanje za otroke, ki je potekalo v telovadnici podružnične šole Dvor. Male in velike maškare so organizatorice Mini miške ob prihodu pozdravile z bombončki in tako tudi tiste bolj sramežljive navdušile za veselo rajanje, ki sta ga vodila princesa Zala in dvorni norček Beni. S svojimi norčijami in vragolijami sta otrokom ustvarila pravo grajsko vzdušje ter popestrila popoldne njihovim staršem in drugim spremljevalcem. Dodatno energijo so otrokom dali slastni krofi iz domače pekarne in osvežilni sokovi, ki so jih sredi slabi dve uri trajajoče zabave prejele brezplačno vse maškare. Pustno rajanje na Dvoru, ki smo ga zaključili s sladkimi nagradami za vse maske, je za marsikaterega otroka minilo kar prehitro, zato se mnogi veselijo že naslednjega.

V Kulturnem društvu Dvor smo veseli in ponosni, da vsako leto beležimo večji obisk, pa ne zgolj domačih otrok. Pustno rajanje na Dvor privabi otroke iz celotne občine in tudi izven nje. Ob tem gre posebna zahvala donatorjem in sponzorjem, ki vsako leto znova prisluhnejo naši prošnji za finančno pomoč: KGN d. o. o. Dvor, Avto Slak d. o. o., Zavarovalnica Sava d. d., Skupina izvedba d. o. o. Kranj, Ibs – biro d. o. o. Novo mesto, Štupar Jože Sadinja vas, Rera d. o. o., Pikl d. o. o. Dvor, Boštjan Šporar s.p., Bradač Boštjan s. p. Dvor, Mačeroč Anton s. p. Dvor, Avtomehanika Kranjc Janez s. p. Dvor, Frizerstvo Alenka Gavez s. p. Jama, Konte Anton s. p. Dvor, Bar Fontana Sonja Škoda s. p. Dvor, Marica Zupančič s. p. Dvor, Tri-k Dvor d. o. o. Še posebej nas veseli, da so tudi nekateri novi donatorji prepoznali prizadevanja Kulturnega društva Dvor, ki z organizacijo dogodkov za različne interesne skupine vse bolj postaja gibalo kraja in Suhe krajine.

Hvala vsem za pomoč in prispevek pri organizaciji 11.pustnega rajanja. Veseli bomo vaše udeležbe na naših prihodnjih dogodkih.

Napisala: Valerija Vidmar

Foto: Jadranka MeglenPrijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja