Košarkarski turnir - Suhokranjske novice
Košarkarski turnir, 07. 02. 2014

Bliža se nam slovenski kulturni praznik. To pa je tudi dan, na katerega se že vrsto let v Žužemberku igra najboljša košarka.  Na že tradicionalnem turnirju bo tako kot lansko leto tudi letos igralo šest ekip iz bližnje in daljne okolice. Ti kolektivi so:  KK FLM, Športno društvo Straža, NNRN Nepremičnine, Struški biki, Ekipa da te skipa in seveda KK  Žužemberk.  Pričakuje se zavzet, napet in predvsem športen boj za zmago na turnirju. Prve tri ekipe prejmejo pokale, praznih rok pa ne bo odšel niti  najboljši strelec turnirja.

Vse ljubitelje košarke zato vabimo jutri, 8.2.2014 ob 14:00 v dvorano Osnovne šole Žužemberk na ogled zanimivih in razburljivih tekem,  ki vedno postrežejo z atraktivno igro za gledalce.Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja