Žužemberški odbojkarji državni podprvaki - Suhokranjske novice
Žužemberški odbojkarji državni podprvaki, 23. 05. 2021

Minuli vikend je na Ravnah na Koroškem potekal mladinski zaključni turnir v odbojki. V soboto so bili odigrani četrtfinalni dvoboji, v nedeljo pa polfinalni ter finalni. Svojo uigranost in borbenost so pokazali tudi žužemberški odbojkarji, ki so si pod vodstvom Toma Pečarja in s pomočjo Davida Oberstarja priigrali naziv državnih podprvakov. Čestitamo!

Ta vikend poteka na Ravnah na Koroškem finalni turnir za mladince. Naši fantje so si priborili nastop in jih v četrtfinalu čaka ekipa Calcita iz Kamnika. Po zelo turbolentni sezoni, polni novih covid izzivov, so fantje pripravljeni na izzivalce in želimo jim vso srečo. Risi, mi smo z vami! 💪(Odbojkarski klub Žužemberk)
Žužemberčani so finalno tekmo z mladinci iz Brezovice pričeli zelo dobro in povedli z dvema nizoma. Zmaga je bila že skoraj zagotovljena, a so se nasprotniki odločno pobrali in prevzeli tretjega ter četrtega. Sledil je peti, odločilen niz. Po hudem boju so Brezovčani s 15:13 nadigrali Žužemberčane in si prislužili najboljše odlikovanje. Žal je za žužemberške rise ostal grenak priokus, a je naslov državnega podprvaka prav tako časten in zavidljiv. Bravo fantje in le tako naprej!

Rok Z.,
foto: OK Žužemberk

 Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja