Žužemberk obiskal predsednik republike - Suhokranjske novice
Žužemberk obiskal predsednik republike, 06. 11. 2016

ocenjevanjepotic-6V prizidku telovadnice OŠ Žužemberk je v sklopu državnega ocenjevanja potekala razstava potic, ki so jo v sodelovanju z zvezo kmetic Slovenije pripravile žene iz društva kmečkih žena Suha krajina. Kulturno prireditev s podelitvijo priznanj je s slavnostnim govorom popestril tudi predsednik republike Borut Pahor.

Razstava je bila za ogled odprta v soboto in nedeljo medtem, ko je kulturna prireditev potekala v nedeljo dopoldne. V programu so nastopili učenci osnovne šole Žužemberk in moški pevski zbor Cirila Zajca. Predsednik republike se je poleg slavnostnega govora preizkusil tudi v izdelavi potice ob koncu pa podelil zlata priznanja najbolje ocenjenim poticam. Prisotne so nagovorili tudi župan Franc Škufca ter predstavnica društva kmečkih žena Suha krajina in predstavnica Zveze kmetic Slovenije.

Foto: Jože G.

 Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja