Zahavala suhokranjskim novicam - Suhokranjske novice
Zahavala suhokranjskim novicam, 23. 02. 2014

zahvalaS NMnogo društev je zadnjo februarsko soboto izkoristilo za občni zbor. Med njimi je bilo tudi društvo Srednjeveški najemniki, ki so razpravljali o delu društva v preteklem letu ter sestavili načrt dejavnosti in finančni plan v tekočem letu. Omenjeno suhokranjsko društvo je zelo dejavno na svojem področju. Vsako leto opravijo mnogo srednjeveških nastopov širom Slovenije, v preteklem letu pa so na gradu Žužemberk organizirali tudi odmevno Noč čarovnic. Fantje in dekleta so močno motivirani pri društvenih dejavnostih, zato si lahko v prihodnosti obetamo še več podobnih dogodkov.

Na občnem zboru so podelili tudi priznanja in zahvale, med prejemniki pa so tudi Suhokranjske novice. Iskrena hvala srednjeveškim najemnikom ter obilo uspeha tudi v prihodnje.Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja