ŠD Stavča vas aktivno še naprej - Suhokranjske novice
ŠD Stavča vas aktivno še naprej, 23. 02. 2014

9bickV soboto, 22. februarja, so se na rednem občnem zboru sestali tudi člani Športnega društva Stavča vas. Po predstavitvi dejavnosti preteklega leta ter finančnem pregledu so sestavili nov finančni in aktivnostni plan za tekoče leto.

Društvo je v preteklem letu uspešno vzdrževalo kopališče in športne rekvizite ob Krki, izvajalo zimsko rekreacijo v telovadnici, organiziralo turnir v odbojki na mivki ter nogometni turnir, leto pa zaključilo z izletom. V tekočem letu se bo 28. junija ponovno zgodil letos že 9. Bič’k volley, avgusta pa tudi nogometni turnir. Pred tem je v načrtu nakup dodatne mivke, vzdrževanje dostopne poti in prenova pomolov. Kmalu spomladi bomo čistili Krko in lokalne ceste na relaciji Žužemberk-Dvor.

Društvo ima v rokah odlično prihodnost, saj je iznajdljivost in ambicioznost članov zelo visoka.Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja