Vsepovsod odbojka - Suhokranjske novice
Vsepovsod odbojka, 05. 07. 2014

beachVolley (1)V Žužemberku poteka že 20. tradicionalni turnir v odbojki na mivki. V tekmovalnem delu nastopa 24 moških in 16 ženskih ekip. Turnir dvojk pod pokroviteljstvom prevajalske agencije ALKEMIST se je začel že v petek ob 9h z zborom ekip. Zaradi velike udeležbe je turnir dvojk potekal tudi na igrišču športnega društva Stavča vas v Stavči vasi. 

Rekreativni turnir trojk poteka danes, pred tem pa so včerajšnje dvojice dokončale dvoboje pred polfinalnimi in finalnimi tekmami, ki bodo potekali v soboto zvečer. Zmagovalne ekipe rekreativcev bomo dobili v nedeljo.

Organizatorji športnega društva Loka so za včerajšnji zaključek dneva pripravili koncert trubačev Fešta band in skupine Rddndrn, danes pa pripravljajo koncert legendarne BIG FOOT MAME s predskupinami SEINSEBERG BLUES BAND in ZGREŠENIMI PRIMERI.

Vljudno vabljeni na ogled nadvse zanimivih tekem in večernega glasbenega doživetja. Posebno zanimiv bo polfinalni in finalni boj moških dvojk, saj bo v njem nastopil tudi domačin Primož Vidmar s soigralcem Sergejem Drobničem, ki sta, mimogrede, pred dobrim tednom dni postala tudi državna prvaka U21 v odbojki na mivki na prav tem igrišču.Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja