20 let odbojke na mivki v Žužemberku

beachVolley2014Dragi ljubitelji odbojke na mivki,
Prihaja vikend. 4.,5., in 6. julij je vikend, ki ga boste preživeli v Žužemberku.

Za nami je 20 let odbojke na mivki, ki se je začela za šolsko telovadnico in se kmalu preselila na idilično lokacijo na Loko pod mogočnim gradom, katere ambient nam ponuja posebne užitke in občutke. Še posebej Loka zaživi vsako leto ob tradicionalnem turnirju v odbojki na mivki. Športno društvo Loka se že vsa leta trudi, da pritegne čim večje število igralk in igralcev, da z nami preživijo vikend poln odbojke na mivki ter obilo zabave, ki jo ponujajo večerni koncerti. Letos se želimo za vse obiskovalce še posebej potruditi in jim ponuditi nepozabno izkušnjo.

V tekmovalnem delu bo nastopilo 24 moških in 16 ženskih ekip. Turnir dvojk pod pokroviteljstvo prevajalske agencije ALKEMIST se bo začel v petek ob 9h z zborom ekip. Naši zvesti rekreativci turnir trojk pričenjajo v soboto prav tako ob 9h. Finalni boji dvojk se bodo odigrali v soboto, medtem ko rekreativci tekmovanje tradicionalno zaključujejo v nedeljo.

sobota:
[ŽENSKO FINALE] – 18h
[MOŠKO FINALE] – 19h

nedelja:
[ZAKLJUČEK REKREATIVNEGA TURNIRJA] – 18h

Za glasbene užitke bodo letos poskrbeli:
petek:
22h – [RDDNRDN] – koroški trio, ki vas ne bo pustil ravnodušne s svojimi priredbami svetovnih uspešnic v prav posebnem žanru)
[VELENJSKI TRUBAČI] – velenjska skupina, ki bo zagotovo dvignila prav vsakega obiskovalca Loke

sobota:
21h – [SEINSEBERG BLUES BAND] – lokalna skupina prekaljenih glasbenih kot tudi odbojkarskih mačkov, ki vas bo ogrela pred veliko koncertno zabavo]
[ZGREŠENI PRIMERI] – dolenjska rock skupina, ki je v Žužemberku že nastopila in bo s svojim energičnim nastopom dvigovala temparaturo tik pod vrelišče
[BIG FOOT MAMA] – ena in edina mama, ki vas bo po koncertu v ušesih pospremila tudi do doma.

Poleg odbojke in glasbe, bodo za vas poskrbeli naši pokrovitelji.
[ALKEMIST] – prevajalsko podjetje, naš mecen in zvesti glavni sponzor že vrsto let
[OASIS tours TURISTIČNA AGENCIJA] je zagotovila bogato nagrado v srečelovu, potovanje na Djerbo za dve osebi. Sledite soncu!
[PROTEINI.SI] je podjetje, ki bo poskrebelo, da bodo igralke in igralci, naporno tekmovanje preživeli energijsko v najboljši kondiciji. Proteini.si zagotavljajo tudi ekskuzivne praktične nagrade za moške in ženske dvojke.
[AVTO SLAK] je priznana avto hiša, ki zastopa blagovne znamke VW, Škoda, Audi, Seat ter gospodarska vozila VW. Z nami bo športno vozilo VW Golf GTI, ki nam zagotavlja športne užitke v drugačni obliki kot odbojka na mivki.
[NET IDEJE] super podjetje, ki vam ponudi neskončne ideje v spletnem marketingu.

Veselimo se druženja z Vami! Spet bo vroče, hladno, noro in nepozabno! Ekipa Športnega društva Loka Žužemberk

031 638 768 (Nejc Rojc)
041 811 079 (David Obrstar)
041 758 365 (Rok Pucelj)