Po odbojki še tenis na mivki

Vir: ŠD Loka
Vir: ŠD Loka

Minuli vikend je Športno društvo Loka uspešno izpeljala jubilejni turnir v odbojki na mivki, večerno dogajanje zaključili s koncerti priznanih glasbenih skupin. Na turnirju je sodelovalo rekordno število ekip. Med dvojicam 25 moških in 24 ženskih, med rekreativnimi trojkami pa 25.

V petek so se za uvrstitev v polfinalne bojevale moške in ženske dvojke, polfinalne in finalno tekmo pa so odigrali v soboto popoldne. Med moško konkurenco sta slavila Nejc Zemljak in Žiga Donik, ki sta v finalnem boju premagala Anžeta Bahč in Tadeja Boženk. Tretje mesto sta osvojila Leo Mohorič in Klemen Ponikvar. Najmočnejši ženski tekmeci sta bili Marina Crnjac in Nina Kontrec, drugi Nina Lovšin in Tjaša Jančar, tretji pa Eva Zupan in Danaja Lucas.

Sobotni dan so zaznamovali rekreativci, med katerimi je 1. mesto zasedla ekipa BJŽ, drugo Bivši Prvi in tretje ekipa Kontrec. Najboljši igralec je bil Tom Smrke.

Dogajanje na loki v Žužemberku je bilo vsekakor zelo pestro, še posebno v petek in soboto zvečer, ko so obiskovalce zabavali Fešta band, Rddndrn, Zgrešeni primeri, Seisenberg blues band in legendarna Big foot mama.

Prihajajoča sobota bo ponovno v znamenju športa. Šd loka v sodelovanju z društvom Tenis na mivki Domžale prireja promocijski turnir v tenisu na mivki, ki se prične ob 10. uri. Na turnirju bo mogoče brezplačno preizkusiti povsem nov šport, od 16. ure dalje pa tudi sodelovati na tekmovanju, ki se šteje za slovensko lestvico. Podrobnosti o turnirju se nahajajo na facebooku.

Foto album ŠD Loka: facebook.