Vse o nogah, Predavanje Nežke Dular, dr. med. - Suhokranjske novice
Vse o nogah, Predavanje Nežke Dular, dr. med., 10. 04. 2019

Območno združenje Rdečega križa Novo mesto in Krajevna organizacija Rdečega križa Žužemberk so petega aprila pripravili zdravstveno predavanje, namenjeno vsem starostnim skupinam, z naslovom »Vse o nogah«. Dvanajst obiskovalcev je v Gasilskem domu Žužemberk z zanimanjem posušalo našo zdravnico, ki nam je na zanimiv in razumljiv način predstavila vse o naših nogah. Izvedeli smo zakaj imamo kosti, mišice, ožilje in kite, kako
delujejo sklepi in zaradi česa nastanejo najpogostejša obolenja v zvezi z našimi nogami. Vedno je treba odkriti vzrok bolečin. Najslabše je lajšati bolečino z zdravili in ne vedeti zakaj bolečino sploh imamo. Zelo pomembna je tudi pravilna obutev.

Da mladi nimajo teh težav, se je videlo že na prvi pogled, saj so bile poslušalke vse odrasle osebe. Ob koncu predavanja smo izmenjali nekaj izkušenj z obolelimi okončinami in zadovoljni odšepali domov.

Miran iz BorštaPrijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja