Vabljeni na predavanje o življenju v Afriki

Predavateljica sem Jana Dular Wang’ombe, Dolenjka, predvsem pa humanitarka, pravnica ter ustanoviteljica slovenskega humanitarnega društva ELA. Že 14 let srčno vodim humanitarne projekte v osrčju Afrike. Na poučnem predavanju vas bom popeljala skozi naravne lepote vzhodno afriških držav, med drugim Uganda, Tanzanija, Malavi in Kenija.

Z vami bom delila izkušnje z različnimi dolgoročno-samozadostnimi projekti, ki sem jih vodila v Ugandi in Tanzaniji, ter predstavila 12-letne projekte v pomoč otrokom, mladini in ženskam v Malaviju ter najnovejši projekt v Keniji. S svojimi donacijami sem uresničila izgradnjo izobraževalnega centra v malavijski vasici Mazembe, ki ga vsak dan obišče 250 otrok in izgradila nov izobraževalni center v Keniji, za katerega opremo sedaj zbiram finančno podporo preko predavanj in prostovoljnih prispevkov.

Pridružite se mi na nepozabnih večerih, polnih zanimivih zgodb, obogatenih s slikami, filmi, glasbo in avtentičnimi afriškimi izdelki. Vstop je prost, z veliko hvaležnostjo za prostovoljne prispevke, ki bodo namenjeni podpori mojim humanitarnim projektom. Imeli boste tudi priložnost kupiti tudi mojo knjigo in druge unikatne afriške izdelke (nakit, slike, torbe, lesene sklede).