Vabilo: Zagraška Mama - Suhokranjske novice
Vabilo: Zagraška Mama, 08. 02. 2018

Gledališka skupina Zagradec vabi v nedeljo, 11. februarja 2018, ob 18. uri na ogled komedija Zagraška Mama. Komedija bo v gasilskem domu v Ajdovcu. Vabljeni!

Mama iz Zagraške daline je en mou gluha. I no, kr orngi. Sej zdravje ji kr dobru služ za svuja lejta, edin ta njena ušesa rejs slabu slišja. Vse kar ji paveja, čist narobe zastop. Ta damačm je kr težku – morja orngi upt, da jih sliši, pa še tu pol čist nekej tretga vn pride. Ampak vejste, mami je težku. Zatu se adloč, da treba nekej ukrent, pr vsm tem ji bo pa sasedava Pepca pamagala. I Jezs, le kuga bosta ušpičli u tej tehnaloški dobi. Pa še akroglih 90 lejt bo mela. Le kga ji boda za daril kpil? Se bo rejs izselila? Use boste zvejdli…Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja