Vabilo: razstava Suhokranjskih dobrot - Suhokranjske novice
Vabilo: razstava Suhokranjskih dobrot, 05. 02. 2016

razstavaSuhokranjskeihDobrot2016 (14)Društvo kmečkih žena Suha krajina – Žužemberk, Društvo vinogradnikov Suha krajina, Društvo čebelarjev Dvor in KGZS – Zavod Novo mesto prirejajo 20. tradicionalno razstavo Suhokranjskih dobrot. Otvoritev bo v soboto, 6. februarja 2016, ob 10. uri v lovski dvorani v Žužemberku.

Na otvoritvi bodo nastopali učenci OŠ Žužemberk, članice folklorne skupine Podeželski žena iz Dolenjskih Toplic, moški pevski zbor iz Dvora in članice DKŽ Suha krajina-Žužemberk. Slavnostna gostja bo ga. Helena Mrzlikar. 

Razstava je za ogled odprta v soboto, 6. februarja 2016, med 10. in 17. uro, v nedeljo, 7. februarja, med 8. in 17. uro, v ponedeljek, 8. februarja, med 8. in 17. uro in v torek, 9. februarja 2016, med 8. in 13. uro.

Vljudno vabljeni!

Foto: Mihael PotočarPrijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja