Vabilo: Koncert skupine Amabile - Suhokranjske novice
Vabilo: Koncert skupine Amabile, 19. 10. 2016

amabileKUD Žužemberk vljudno vabi na samostojni koncert skupine Amabile, ki bo v nedeljo, 23. oktobra 2016, ob 18. uri, v grajski kleti v gradu Žužemberk. Suhokranjska dekleta vas bodo s priredbami skladb popeljala na različne konce Evrope oz. sveta, ob poslušanju različnih instrumentov in čudovitih glasov pa bo to zagotovo pika na i za nedeljski večer. Vstop je prost.

sponzor2Skupino sestavljajo 4 mlada dekleta, Monika Hočevar, Manca Hočevar, Polona Škoda in Nika Škoda. Skupaj ustvarjajo že od leta 2013. Nastopajo na krajevnih in občinskih prireditvah, porokah ter drugih priložnostih. Poleg petja rade poprimejo tudi za inštrumente (violina, violončelo, flavta, kitara, klavir, orgle). Skladbe, ki jih pojejo, priredijo same. Vse so se izobraževale v glasbeni šoli, nekatere pa to še nadaljujejo na višji glasbeni šoli in akademiji. Punce so vesele vsakršnega povabile in so zelo odprte glede želja, saj pojejo vse zvrti glasbe.

Dekleta bodo svoj nastop ponovile tudi v kulturnem domu v Ambrusu, in sicer v soboto, 29. oktobra 2016, ob 18. uri.

Facebook dogodek: AmabilePrijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja