Tretje brezplačno množično testiranje - Suhokranjske novice
Tretje brezplačno množično testiranje, 17. 03. 2021

Občani občine Žužemberk se lahko v četrtek, 18. 3. 2021, od 14:30 do 16:30 ure, ponovno brezplačno testirajo za covid-19.

Občina Žužemberk organizira 3. brezplačno množično testiranje občanov za Covid-19, ki ga bo izvedla Družinska medicina Žagar.

Brezplačno testiranje za občane Občine Žužemberk bo potekalo v četrtek, 18. 3. 2021, od 14:30 do 16:30, v prostorih nekdanje Iskre, na Grajskem trgu 26. 

Na testiranje prinesite zdravstveno izkaznico in osebni dokument. V primeru gneče med čakanjem ohranjajte medsebojno razdaljo, nosite masko in bodite strpni. 

Tovrstno množično testiranje je namenjeno izključno iskanju morebitnih okuženih med na videz zdravo populacijo. Občani s kakršnimi koli, tudi blagimi znake bolezni, na testiranje s hitrimi testi ne hodite, ampak se samoizolirajte ter kontaktirajte svojega izbranega osebnega ali dežurnega zdravnika, ki vas bo napotil na testiranje z metodo PCR. Pacienti, ki so v zadnjih 6-ih mesecih preboleli COVID-19, ne bodo testirani  (možnost lažno pozitivnega izvida). Prav tako ne bodo testirani tisti, ki so bili že cepljeni!

Izvidi vseh opravljenih brisov bodo vpisani na kartice zdravstvenega zavarovanje oseb, ki bodo testirane.Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja