Obnova državne ceste skozi Dvor - Suhokranjske novice
Obnova državne ceste skozi Dvor, 07. 03. 2021

Na Dvoru poteka obnova še zadnjega dela državne ceste. Izvajalec je grosupeljsko podjetje Komunalne gradnje d. o. o., ki je z deli pričel sredi februarja in bo – v kolikor bodo dela potekala po predvidenem načrtu – obnovo zaključil do konca junija. Pogodbena vrednost investicije znaša 685 tisoč evrov; 480 tisoč evrov je zagotovila država in zajema rekonstrukcijo ter razširitev cestišča z odvodnjavanjem. Za izgradnjo pločnika, javne razsvetljave in kanalizacije pa bo 205 tisoč evrov namenila občina.

Dela bodo potekala s polovično zaporo ceste. Vse udeležence v prometu ter občane vljudno prosimo za strpnost in razumevanje. Le tako bodo dela dokončana v predvidenem času, cesta pa – kar se da hitro – predana v uporabo.Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja