Tradicionalno pustno rajanje za otroke s čarodejem Tonijem in medvedkom Čalapinkom - Suhokranjske novice
Tradicionalno pustno rajanje za otroke s čarodejem Tonijem in medvedkom Čalapinkom, 03. 03. 2014

pustnoRajanjeDvor2014 (31)V Kulturnem društvu Dvor smo letos že tradicionalno – osmič organizirali pustno rajanje za otroke. Tokrat smo rajali v telovadnici Osnovne šole Dvor.
V veselje vseh prisotnih pustnih šem  nas je obiskal čarodej Toni iz magičnega teatra Jaba-daba-du. Smešne vragolije in čarovnije, ki jih je izvajal, so otrokom prikradle nepopisno veselje in nasmeh na obraz!

Da je bilo presenečenje še večje je prišel tudi medvedek Čalapinko. V ritmu glasbe smo z njim veselo zaplesali in se pozabavali v pustni povorki.
Poleg čokoladnih in marmeladnih palačink, ki jih je za nas spekel medved Čalapinko, smo pojedli  tudi 200 slastnih, pustnih  krofov. Že tako pestro dogajanje smo začinili še z bombončki, čokoladicami in sokovi, ki so jih prejeli prav vsi udeleženci pustnega rajanja.

Člani Kulturnega društva Dvor smo tudi letos uspeli pridobiti naklonjenost donatorjev, ki so nas podprli s finančnimi prispevki. Iz srca se jim zahvaljujemo! Brez njih, nam ne bi uspelo!

Organizatorice Jadranka Meglen, Vesna Može in Valerija Vidmar
Foto: Jadranka MeglenPrijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja