Skoraj presenetili goste iz Črnuč - Suhokranjske novice
Skoraj presenetili goste iz Črnuč, 13. 10. 2013

crnuceZbk (7)Minuli sobotni večer je bil zopet obarvan odbojkarsko. Fantje OK Kekooprema Žužemberk so se v športni dvorani Osnovne šole Žužemberk pomerili s favorizirano ekipo OK Črnuče ACH. Žužemberčani so v prvem setu pokazali premalo zbranosti in želje do igre ter s slabo igro v napadu izgubili niz z rezultatom 25:19. V drugem setu so se domači fantje veliko bolj motivirali in tako popravili igro v napadu ter si priborili zmago s 25:23. Po 2. setu sta imeli ekipi vsaka po eno zmago v nizih in vse se je začelo znova. Žužemberčani so žal z veliko željo po osvojitvi tekme na domačem terenu morali priznati premoč gostom, ki so z končnim rezultatom 3:1 odnesli vse 3 točke iz Žužemberka.

Naše fante že naslednjo soboto čaka tekma v gosteh proti ekipi OK Murexin iz Slovenjske Bistrice, na domačem terenu pa se bodo znova pomerili čez 14 dni – v soboto 26. 10. 2013 ob 19. uri z ekipo iz Brezovice.

Foto: RokPrijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja