Žužemberčani z mariborskim prvoligašem - Suhokranjske novice
Žužemberčani z mariborskim prvoligašem, 10. 10. 2013

mariborZbk (3)Sinoči se je v žužemberski telovadnici odvijala tekma osmine finala za pokal Slovenije med odbojkarskim klubom KEKOOprema Žužemberk in prvoligašem Linus Maribor. Prvi niz so prepričjivo dobili gostje z rezultatom 13:25. Ob spodbudi s tribun so se v drugem nizu naši fantje postavil po robu in prevzeli vodstvo s 14:16 točkami. Boj se je tako nadaljeval cel drugi niz, vendar so bili gostje tudi tokrat močnejši. Niz so osvojili s 25:27 točkami. V tretjem nizu se je zopet ponovila zgodba 1. niza. Gostje so si z 12:25 priigrali še zadnji niz in posledično tudi tekmo.

Suhokranjski odbojkarji so tokrat medse sprejeli tudi 2 mlajša člana, ki sta se že lahko izkazala na parketu.

Omeniti velja odlično borbo domačih odbojkašev ter jim zaželeti obilo uspeha v 2. ligi, ki se začne že to soboto z OK ACH Črnuče. Vljudno vabljeni na to in vse nadalje tekme.

Foto: RokPrijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja