Kdo bo sponzor? - Suhokranjske novice
Kdo bo sponzor?, 14. 10. 2013

vecKotŠe slab mesec nas loči od prvega rojstnega dne Suhokranjskih novic. Statistika strani na ves glas kriči, naj stran deluje naprej. Prav tako so spodbudne vaše besede, zato moramo najti nekoga, ki bi pokril obvezne stroške delovanja (delo je tako in tako prostovoljno). Preteklo leto je bila to Srednjeveška tržnica. Pridobili smo tudi reklami transparent, katerega sponzor je Reklamni tisk.

Letni stroški znašajo med 40€ in 50€, vse je odvisno od ponudnika oz. od obsežnosti storitve, ki jo potrebujemo. Sponzor je lahko eden ali več. V zameno za sponzorstvo bo na spletni in facebook strani objavljena vaša reklama. Potencialni sponzorji lahko več informacij dobite na info@suhokranjske-novice.com.

Podrobna statistika bo objavljena po 12. novembru, ko dejansko dopolnimo eno leto, nekaj dni pred tem pa je potrebno v naprej poravnati vse obveznosti za prihodnje leto.Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja