Nagovor župana ob epidemiji - Suhokranjske novice
Nagovor župana ob epidemiji, 20. 10. 2020

Drage občanke in občani,

sprejeti ukrepi so resda ostri, a nujni za zajezitev širjenja okužbe. V naši občini za zdaj ne beležimo večjega porasta števila okuženih, a tega ne podcenjujmo, saj je lastnost virusa Covid-19, da se zelo hitro prenaša in širi. Zato bodimo pametni, spoštujmo ukrepe, držimo razdaljo, da bomo čim prej izšli iz tega in se bodo številke hospitaliziranih in tistih, ki potrebujejo intenzivno nego, znižale. Imejmo v mislih zdravstveno osebje, ki v teh časi vlaga vse napore v oskrbo bolnih, da se ne iztrošijo, saj so tudi oni samo ljudje. Prej, kot bomo izšli iz te situacije, prej bomo lahko začeli rahljati ukrepe in lažje bodo posledice na gospodarstvu, turizmu in drugih panogah.

Vem, da to zmoremo. Čeprav se radi družimo, dajmo zdaj za to izkoristiti elektronske naprave in ostanimo doma. Že vnaprej – hvala vam za spoštovanje in upoštevanje ukrepov.Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja