Slovo pokojnemu rojaku Franciju Godcu - Suhokranjske novice
Slovo pokojnemu rojaku Franciju Godcu, 22. 10. 2020

V petek, 16. oktobra 2020, je odšel h Gospodu naš rojak, gospod Franc Godec, duhovnik ljubljanske nadškofije. Rojen je bil 22. februarja 1953 v Novem mestu, mašniško posvečenje pa je prejel 29. junija 1980 v Ljubljani. Duhovniško službo je opravljal v župnijah Ribnica, Trebnje, Ljubljana – Šentvid in Kranj – Primskovo.

V sredo, 21. oktobra 2020, je ležal v župnijski cerkvi v Žužemberku, pogrebna sveta maša in pogreb pa je bil zaradi aktualnih razmer v ožjem družinskem krogu. Pogrebno sveto mašo je bilo mogoče v živo spremljati tudi preko facebook strani župnije Žužemberk. Ob slovesu so nekaj besed spregovorili tudi župan občine Žužemberk g. Jože Papež, predstavnica ŽPS župnije Žužemberk ga. Ljuba Košiček, predstavnik ŽPS župnije Kranj – Primskov g. Košiček ter sošolec in prjatelj g. Jože Ciraj. Naj počiva miru.

 

 Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja