Nalezimo se dobrih navad - Suhokranjske novice
Nalezimo se dobrih navad, 20. 10. 2020

Vse statistične regije Slovenije so se v minulem tednu obarvale rdeče, kar pomeni, da je v zadnjih 14 dneh število okuženih preseglo 140 na 100.000 prebivalcev. Sprva je bilo takih 9 od 12 regij, kasneje pa so se jim pridružile še preostale obalno-kraško-goriške regije. V občini Žužemberk imamo trenutno potrjenih 15 aktivnih primerov okužbe.

Najbolj preprosti ukrepi so pri preprečevanju virusa zelo učinkoviti, če se jih le dosledno držimo. Pazimo na redno uporabo maske na javnih površinah, poskušamo se ne dotikati obraza, bolj pogosto si umivajmo roke, če pa to ni možno, si jih razkužimo, ohranjamo varno razdaljo, kašljamo in kihamo v rokav ter ostanemo doma, ko se ne počutimo dobro in imamo vročino.

 

 Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja