Intenzivno intenzivni na intenzivnih pevskih vajah - Suhokranjske novice
Intenzivno intenzivni na intenzivnih pevskih vajah, 23. 11. 2019

Člani Kulturnega društva Dvor, sekcija Mešani pevski zbor Dvor ob Krki na intenzivnih pevskih vajah; 15. 11.- 17. 11. 2019

Tretji vikend v novembru, smo se vsi člani Mešanega pevskega zbora Dvor ob Krki, udeležili intenzivnih pevskih vaj. Gostoljubje smo poiskali na Turistični kmetiji Žgajnar v bližini Starega vrha nad Škofjo Loko. Ob dobri hrani in postrežbi smo velik del časa namenili učenju pesmi za koncert. Vadili smo pod vodstvom Jerneja Fabijana in Tjaše Primc.

Koncert, ki bo 14. decembra 2019,  organiziramo ob naši 20. obletnici. Odločili smo se, da se bomo med drugimi spomnili nekaterih pesmi iz naše zgodovine. Na koncert bomo namreč povabili bivše zborovodje in jih prosili, da zapojemo spet pod njihovo taktirko. Povabili pa bomo tudi pevke in pevce, ki so v preteklosti peli v naši družbi, da se ponovno snidemo ob našem jubileju.  Del zgodovine in uspehov so bili namreč tudi oni. Zato vsi vljudno vabljeni na naš koncert.

Miroslava Hrovat, članica KD DvorPrijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja