Izdelovanje novoletnih okraskov z najmlajšimi ustvarjalci - Suhokranjske novice
Izdelovanje novoletnih okraskov z najmlajšimi ustvarjalci, 01. 12. 2019

Na »črni petek«, 29. 11. 2019, smo petkovo popoldne kvalitetno preživeli v družbi otrok in staršev na delavnici, kjer smo ustvarjali. V večnamenski dvorani na Dvoru smo izdelovali novoletne okraske. Nastali so čudoviti jelenčki in snežni možje z rdečo pentljo.

Te čudovite okraske bomo obesili v četrtek, 5. decembra 2019, ob 18.15 uri, na dvorski drevešček. No, pravzaprav na lipo, ki jo imamo na ploščadi pri fontani v centru Dvora.

Lepo povabljeni vsi, ki ste izdelke izdelovali in seveda tudi ostali otroci, ki si boste zaželeli dobre družbe, toplega čaja in domačih piškotov. Starši, pripeljite svoje otroke, da skupaj okrasimo drevešček in simbolično prižgemo praznične lučke ter tako skupaj zakorakamo v veseli december.

Besedilo in foto: Jadranka MeglenPrijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja