Dvorski gasilci in gasilke žanjejo uspehe - Suhokranjske novice
Dvorski gasilci in gasilke žanjejo uspehe, 04. 07. 2016

21.4.2016 je v Žužemberku potekalo občinsko gasilsko tekmovanje. Udeležilo se nas je 6 ekip. Najmlajše pionirke so dosegle 1.mesto, mladinci 3.mesto, članice A 2.mesto, članice B in veterani pa odlično 1.mesto.

29.4.2016 je pod okriljem GZ Novo mesto potekalo pionirsko- mladinsko tekmovanje. Pionirke so dosegle 2.mesto, mladinci pa 3.mesto. Naslednji dan je potekal še gasilski avto rally za člane in članice ter starejše gasilce in gasilke. Tekmovanja so se udeležile štiri naše ekipe. Sončen dan in visoke temperature so nam prinesle lepe rezultate: članice A: 4.mesto in pokal, člani B 10.mesto, veterani 13.mesto in članice B prav tako 4.mesto.

4.6.2016 pa smo se ekipa članic A in B odpravile na tekmovanje v Mali Podljuben, kjer so članice B zasedle 2.mesto in v Orešje pri Šmarjeti, kjer pa smo si obe ekipi priborili še odlično 2. in 3.mesto.Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja