Delovna nesreča na Visejcu in požar v Ajdovcu - Suhokranjske novice
Delovna nesreča na Visejcu in požar v Ajdovcu, 09. 06. 2020

Po poročanju centra za obveščanje sta se na območju občine Žužemberk danes zgodili kar dve nesreči. Prva v Ajdovcu, druga na Visejcu:

Ob 16.06 je v Gornjem Ajdovcu, občina Žužemberk, zagorelo ostrešje ob dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Ajdovec in Žužemberk so odkrili pet kvadratnih metrov ostrešja in ogenj ob dimniku pogasili. Ogenj je ožgal dva kvadratna metra desk in del ostrešja. Gasilci so pomagali pri pokrivanju strehe. O požaru so obveščene pristojne službe.

Ob 17.33 je pri vasi Visejec, občina Žužemberk, prišlo do delovne nesreče. Pri kmečkih opravilih se je s traktorjem poškodoval občan. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto so poškodovanega oskrbeli na kraju in ga odpeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto.

SPINPrijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja