Športno in glasbeno obarvan bič’k, 30.06.2014

9bick (110)Kot običajno, je bila tudi letos zadnja sobota v juniju rezervirana za tradicionalni Bič’k volley. Rekreativni turnir je potekal že 9. leto zapored v organizaciji športnega društva Stavča vas. Na turnirju je sodelovalo 17 rekreativnih trojk iz bližnje in daljne okolice, večerno dogajanje pa so popestrili Klemen Klemen, ansambel Zapeljivci in rock skupina Ice on Fire.

Odbojkarski boji so potekali vse od 13. pa tja do 22. ure. V polfinalnem boju so nastopili ekipa Seronje, Dvorske hijene, Smrkci in ŠD Stavča vas.  Na koncu so na najvišjo stopničko stopili Smrkci (Tom Smrke, Sašo Smrke, Jasmina Urbančič in Ity Labreščak), na drugem mestu je bila ekipa Dvorske hijene (Leon Konte, Katja Konte in Sandi Kovač), tretji pa Seronje (Jan Novak, Gregor Ožbalt in David Šenica).

Večerno dogajanje je otvoril Klemen Klemen, sledila je zabava z ansamblom Zapeljivci, takoj po razglasitvi rezultatov in podelitvi nagrad pa je nastopila rock skupina Ice on Fire.

 Osnovni podatki
Kontakt: info@suhokranjske-novice.com
Ideja, realizacija in vzdrževanje: Rok
Sodelovanje
Delo, ki ga posamezniki opravijo za Suhokranjske novice je prostovoljno. Nihče ne prejema honorarja.
Vsebina
Vsebine je toliko, kolikor jo prispevate bralci. Vsak prispevek je objavljene, če le ne vzpodbuja sovraštva. K pisanju člankov si vabljen/a tudi ti.