Žužemberški grad pokal po šivih

nocCarovnicMinionFotoSanjaB

Srednjeveški najemniki so ponovno izpeljali odmevno noč čarovnic na gradu Žužemberk. Dogodka se je udeležila ogromna množica iz bližnje in daljne okolice, ki organizatorjem glasno izreka hvalo in si želi še več takšnih.

Super je bilo. Otroci so uživali, žena se je pa tud stiskala v kleti strahov :). Pohvale organizatorjem. (Primož)

Noč čarovnic na gradu Žužemberk je v prvi vrsti namenjena otrokom. Najrazličnejše delavnice so se pričele že v popoldanskih urah, kjer so otroci s pomočjo animatorjev in staršev izdelovali najrazličnejše izdelke, iskali skriti zaklad, ogledovali otroško in ognjeno predstavo ter se ob koncu zabavali z DJ-em.

Super je bilo. Delavnice so bile res super. Pohvale vsem ki ste se tako potrudili za otroke. Moja hčerka je zelo uživala. Najboljše pa ji je bila poslikava obraza in izdelava klobuka. (Vesna)

Omenjene aktivnosti so organizatorji popestrili s strašenjem, ki je marsikomu pognalo strah v kosti. Prisotni so opazovali mojstrico kaligrafije, se pogovorili z vedeževalko, igrali čarovniški bowling, prisostvovali pravljicam ter preizkušali srečo s čarovniškimi srečkami. Najbolj aktivni otroci so za sodelovanje prejeli tudi nagrade. Prav tako je bila nagrajena najboljša buča.

Vse čestitke tudi s strani naše družinice! Ste neverjeten team, ki spreminja dojemanje dogodkov na gradu in ponuja čudovit večer za vso družino. Pogumno naprej, morda še s kakšnim tematskim večerom na gradu. (Darijan)

Letos je bila namesto čarodeja igra s čarovnico in čarovnikom, ki je pritegnila tako otroke, kot starše. Sodelovali smo vsi od najmlajših do najstarejših. Srečelov je prinesel nagrade prav vsem, delavnice so bile polne malih čarovnic in čarovnikov, srednjeveški najemniki so imeli pravi ognjeni nastop, strašenje je bilo strašno in se je zavleklo pozno v noč, vedeževalka pa verjetno ni našla prave metle, da bi priletela v grad. Ves popoldne in večer se je nekaj dogajalo, otroci pravijo, da bomo še prišli! (Miran)

Dogodek je v prijetnih glasbenih ritmih sklenil DJ, organizatorji pa so že naznanili Noč čarovnic 2016.

Rok Z.

Fotogalerija bo dopolnjena v prihodnjih dneh…

Foto: Društvo srednjeveški najemniki