Delovna akcija na svetem Petru - Suhokranjske novice
Delovna akcija na svetem Petru, 04. 11. 2015

Dela na zavetišču, na svetem Petru napredujejo, čeprav so nam vmes nagajali letni dopusti in domača jesenska dela. V koči imamo po tleh položene ploščice, vse stene obite z ladijskim podom, tudi zunaj so položena bruna, v koči pa je nova peč s pečico. Tudi dimnik smo že preizkusili. Vse deluje, le kakšne prav eksplozivne hrane ne priporočamo kuhati.

Otvoritve letos še ne bo, ker nas čaka še veliko dela. Spodaj, v glavnem prostoru, manjka pohištvo, ki pride na vrsto prav na koncu, vmes so še zaključna dela. Finiš, bi rekli. Zgoraj je še vse v delu. Manjka pod in strop pa izolacija pa vrata in kakšno okno pa balkon in ograja pa še bi lahko naštevali; pa saj bo.

Ob nedeljah je zavetišče odprto za obiskovalce. Res, nimamo hotelske ponudbe, a kar imate s seboj, lahko pripravite in pospravite. Prostora je dovolj za vse.

Miran iz BorštaPrijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja