Velika Suhokranjska čistilna akcija - Suhokranjske novice
Velika Suhokranjska čistilna akcija, 14. 04. 2014

cistilnaAkcijaKer ni nikjer nobene javne pobude, da skupaj očistimo naše prelepe kraje, smo se ŠD Stavča vas odločili, da svojo vsakoletno čistilno akcijo, ki bo v soboto, 17. maja, oznanimo javno.

Kot pobudniki, vabimo, da se v čim večjem številu organizirate v skupine ter poberete smeti le v domači okolici. S skupnimi močmi lahko v kratkem času naredimo zelo veliko.

Torej, organizacija in izvedba je popolnoma v režiji skupine (lahko tudi kakšen drug dan), ki se odloči storiti nekaj dobrega za okolico. Nekatera društva so že izrazila zanimanje, zato naj se vsak pozanima pri svojem najbližjem.

Teritorij našega društva je na relaciji Žužemberk-Dvor(po Krki in ob Krki ter lokalna cesta). Lahko se nam še kdo pridruži :)

ŠD Stavča vasPrijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja