Vabilo: Krvodajalska akcija v Žužemberku, 23. junija 2021 - Suhokranjske novice
Vabilo: Krvodajalska akcija v Žužemberku, 23. junija 2021, 15. 06. 2021

Obveščamo vas, da bo Območno združenje Rdečega križa Novo mesto organiziralo krvodajalsko akcijo v občini Žužemberk, in sicer v SREDO, 23. JUNIJA 2021, v Osnovni šoli Žužemberk med 8. in 12. uro. 

Krvodajalsko akcijo bo izvedel Zavod Republike Slovenije za transfuzijsko medicino.

Zaradi preprečevanja možnih prenosov bolezni naprošamo krvodajalce, da svoj prihod od 21. 6. DALJE (ne prej, ker so v teku druge terenske akcije) potrdijo in se dogovorijo o uri prihoda na tel. št. 051/389 270, 051/671 147 ali 030/716 796. Brez dogovora naj ne prihajajo na odvzem krvi – PREDHODNO NAROČILO JE OBVEZNO. Krvodajalcem bodo na vstopni točki preverili telesno temperaturo in jih opremili z zaščitnimi maskami, obvezno bo tudi razkuževanje rok pred vstopom v prostore, vstopali bodo posamično.

Krvodajalke in krvodajalce obveščamo, da so zaloge krvi nizke in jih prosimo, da se odzivajo na vabila ter pridejo v čim večjem številu.

 Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja