V Žužemberku se igra odlična košarka! - Suhokranjske novice
V Žužemberku se igra odlična košarka!, 21. 03. 2016

kkZuzemberk (2)Včeraj se je v ŠD Marof zaključila sezona 2015/16 rekreacijske lige v košarki, v kateri že vrsto let sodelujejo tudi člani KK Žužemberk. Letošnja sezona je bila izjemna, saj so se fantje po več kot 10-ih letih uvrstili v 2. rekreacijsko ligo v Novem mestu. S trdim delom in vestnim obiskom na rekreacijah, ki jih imamo skozi celotno zimsko sezono, 2 krat tedensko po 90 min, so si člani ekipe pridobili prepotrebne izkušnje in znanje ter dvignili svoj nivo igre za stopničko višje, kar se je pokazalo tudi na končnem uspehu. V ligi so fantje odigrali 6 tekem skupinskega dela, v katerem so izgubili zgolj eno tekmo, ki pa ni odločala o ničemer. Nato so odigrali še tekmo za končno prvo mesto v 3. ligi, z najboljšo ekipo iz druge skupine 3. lige. Tekma je bila tako kot celotna sezona pri naših članih ekipe na visoki ravni. Borbenosti in požrtvovalnosti ni zmanjkalo niti za trenutek. Skozi celotno tekmo so nadzorovali potek igre, ter na koncu z 59:46 slavili naslov prvaka v 3. ligi. Naslednja sezona pa bo, kot je bilo že omenjeno, prava nagrada za naše igralce, 2. liga.

S tem dosežkom si upamo trditi, da se nivo košarke v Žužemberku zares dviguje, s trdim delom na rekreaciji pride tudi vpoklic v KK Žužemberk, zato vsi, ki obiskujete rekreacijo, le tako naprej. Seveda pa ste vabljeni tudi vsi tisti, ki bi se radi dokazali ali naučili košarke, da v naslednji sezoni obiščete kakšen termin naše rekreacije. Dobrodošel je vsak nov član.

Ps.: v naslednji sezoni si želimo še kakšno okrepitev, zato le pridno na rekreacijo in s trdim delom se nam lahko pridružiš tudi ti.

Seveda pa ne gre pozabiti na naše sponzorje, ki nam omogočajo, da se lahko udeležujemo tekmovanja, NAJLEPŠA HVALA!

KK ŽužemberkPrijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja