V slogi je moč - Suhokranjske novice
V slogi je moč, 11. 12. 2020

Izredno smo veseli super ideje enega od staršev otroka, torej člana Kulturnega društva Dvor, da nam je podal tako izvirno idejo.

Že tradicionalno, dve leti zapored, smo člani KD Dvor organizirali delavnico izdelovanja novoletnih okraskov. V večnamenski dvorani na Dvoru so ustvarjali otroci s pomočjo staršev. Nastajali so krasni novoletni okraski. Letos nam epidemija tega ne dovoljuje. Ni delavnice, ni okraskov, ni slavnostnega prižiga lučk, ni druženja ob toplem čaju.

Da tudi v krizi nastajajo super ideje je potrdil oče otroka, ki nam je predlagal, da otroci izdelajo okraske sami doma in jih izobesijo na lipo, medtem ko gredo na sprehod ali v trgovino.

Ideje smo bili veseli in takoj šli v akcijo. Pozvali smo vse člane in simpatizerje KD Dvor. Odziv je bil takojšen in na lipi že visijo prvi unikatni okraski.

Verjamemo da bo skozi ves december okraskov še več in da lipa zasije v vsem svojem decembrskem sijaju.

Hvala vam otroci in starši! Super ste!

Jadranka MeglenSe strinjate s pogoji PCT?

Loading ... Loading ...

Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja