S pesmijo delimo veselje, radost in dobro voljo med ljudi! - Suhokranjske novice
S pesmijo delimo veselje, radost in dobro voljo med ljudi!, 26. 04. 2017

Ljubiti pomeni dajati in prejemati. Dajati ne samo nekaj, ampak samega sebe; in sprejemati od drugih ne samo nekaj, ampak tudi njih same (Ivan Golub, pesnik). In dati nekomu nekaj lepega, to je v današnjem času nadvse pomembno. Tega se zavedamo tudi člani Kulturnega društva Dvor.  Da bi delili dobro voljo, veselje in radost smo v petek zvečer, 21. 4. 2017, organizirali Koncert zborovskega petja, v prelepih prostorih Železo-livarskega muzeja in galerije na Dvoru.

Zbranemu občinstvu so se predstavili gostitelji Mešani pevski zbor Dvor ob Krki z zborovodjo Robertom Kohkom, na klaviaturah jih je spremljal Žiga Jernejčič, moška zasedba Dvorjani, s solo petjem nas je navdušila gostja, domačinka Tjaša Primc, na klaviaturah jo je spremljal Robert Kohek ter gosti Moška vokalna skupina Lira iz Krmelja z vodjo Francijem Bastardijem.

Glasen aplavz vsem nastopajočim je bil potrditev, da so poslušalci uživali ob izvedenem repertoarju, ki je bil zelo svež in sproščujoče pomladanski.

Večer smo zaključili ob sproščenem druženju  in kramljanju.

Da je večer uspel, ne gre dvomiti! Organizatorji smo veseli, da smo delili veselje, radost in dobro voljo med ljudi, ki so naši prijatelji, znanci in čisto naključne osebe, ki so nas razveselili z množičnim obiskom na koncertu.

 

Tekst in foto: Jadranka Meglen, članica KD DvorPrijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja