Prvi krog 2. ORNL v Žužemberku - Suhokranjske novice
Prvi krog 2. ORNL v Žužemberku, 31. 08. 2014

nkZbk (4)Na idiličnem žužemberškem nogometnem igrišču ob Krki se je v nedeljo odvijal prvi krog 2. občinske rekreacijske nogometne lige za prihajajočo sezono. Nogometne moči so merile ekipe Kartonal Novo mesto proti Hrušiči, ŠRD Breza proti Avtoservisu Parkelj, domače ekipa NK Žužemberk proti Vinici in Log 2000 proti Zburam.

Žužemberčani so že v nekaj minutah povedli, vendar so jim gostje iz Vinice hitro sledili. Podoben scenarij se je dogajal celotno tekmo. Na koncu so sicer gostje imeli nekoliko več sreče, vendar so domači v zadnjih minutah izenačili z rezultatom 4:4  Strelci domače ekipe so bil 2x Dejan Maver, Duško Ožbolt in Urban Boben.

Ostali rezultati: Kartonal Novo mesto : Hrušica 3:7, ŠDR Breza : Avtoservis Parkelj 6:3 in Log 2000 : Zbure 3:3.Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja