Vabilo: Bralni klub, joga in pravljične urice - Suhokranjske novice
Vabilo: Bralni klub, joga in pravljične urice, 19. 11. 2016

bralniklubKulturno umetniško društvo Žužemberk je zelo dejavno društvo v dolini Suhe krajine. Pripravili so že številne dogodke, gotovo pa jih ne bo zmanjkalo prihodnosti. Znotraj društva deluje Bralni klub, ki ima naslednje srečanje v ponedeljek, 28. novembra 2016, ob 19. uri v sejni sobi občine Žužemberk. Na srečanju se člani pogovarjajo o novostih na literarnem področju in si z izkušnjami pomagajo pri izboru literature. Druženje poteka v obliki čajanke in ga vodi Matej Kocjančič. Vljudno vabljeni vsi ljubitelji dobrih knjig.

jogaŽužemberški kulturniki so za vas pripravili tudi jogo. Povabili so profesionalne inštruktorje, ki jo izvajajo v mali dvorani Osnovne šole Žužemberk. Treningi so sicer plačljivi in poteka vsak torek od 18.-19. ure, od novembra do marca. Joga je primerna za vsakogar, zato ste lepo povabljeni. Redna vadba blagodejno vpliva na telesno, mentalno in duševno zdravje in odpravlja ali lajša veliko sodobnih zdravstvenih težav oziroma bolečin.

Tudi za najmlajše je poskrbljeno! V knjižnice OŠ Žužemberk vsak prvi četrtek, ob 17.15 uri, potekajo pravljične urice. Naslednje so na sporedu 8. decembra 2016. Starši, polepšajte otrokov dan in ga pripeljite v knjižnico.

Facebook stran: KUD Žužemberk

Rok Z.Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja