Ponovno srečanje starejših občanov - Suhokranjske novice
Ponovno srečanje starejših občanov, 15. 06. 2022

Letošnja pomlad se je začela z odpiranjem in ponovnim druženjem. Na pobudo OŠ Žužemberk smo se prostovoljke odzvale želji, da pristopimo in pomagamo pri druženju starejših občanov.

Z mentorico Alenko Pavlin so otroci 3. razreda pripravili program. Cel razred je sodeloval pri pripravi majhnih daril in komaj so čakali, da svoje babice in dedke razveselijo z njihovimi darilci in nastopom. Na začetku sta starostnike pozdravila ravnateljica Mija Penca Vehovec in župan Jože Papež. Po končanem kulturnem vložku smo postregli s kosilom. Druženje se je nadaljevalo ob ubranem petju. Zapeli smo tudi trem damam, ki so imele v mesecu maju okrogle jubileje. Vsi občani so bili navdušeni na prijaznostjo kuharic. Za dodaten nasmeh na obrazu pa so poskrbele tudi s sladico, z imenom MIŠKE.

Vsem, ki ste na kakršenkoli način pomagali pri izvedbi se lepo zahvaljujemo, v upanju da se naslednje leto spet srečamo.

Besedilo in foto: Alenka SajovecPrijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja