Po krajšem premoru v Stavči vasi spet odbojka - Suhokranjske novice
Po krajšem premoru v Stavči vasi spet odbojka, 03. 08. 2019

Stavča vas ➡️ Sobota, 10.8.2019 ob 13:00.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
⭐13:00-17:00 Igre na vodi ⭐
⭐17:00-23:00 Turnir trojk v odbojki na mivki⭐
➡️ info in prijave ekip na: stavcavas@gmail.com
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Športno društvo Stavča vas po krajšem premoru in seriji odmevnih dogodkov Bič’k volley, ponovno pripravlja nepozabno doživetje za mlade in malo manj mlade obiskovalce. Ob 13:00 začnemo s hudomušnimi igrami na vodi s pridihom pravega tekmovanja, nato pa sledi turnir rekreativnih trojk pod reflektorji.

–> Summer BEACH PARTY <–

Prijavnine ni, število odbojkarskih trojk pa omejeno na 12. V vsaki ekipi je lahko največ en registriran igralec. Prijava in informacije na e-mail: stavcavas@gmail.com, zasebno sporočilo na @Športno društvo Stavča vas ali na dan dogodka.

Za dobro hrano in hladno pijačo bo odlično poskrbljeno. Vsi, ki ste se kakšnega našega dogodka že udeležili pa gotovo veste, da vas lahko čaka še kakšno presenečenje.

Vabljeni!Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja