Odbojka in vodne igre v Stavči vasi - Suhokranjske novice
Odbojka in vodne igre v Stavči vasi, 14. 08. 2019

Minulo soboto se je v Stavči vasi ponovno igrala odbojka. Po seriji odmevnih turnirjev Bičk’k volley (bilo jih je kar 11 zapored), so se fantje in dekleta odločili za dogodek, imenovan Summer BEACH PARTY. Zajemal je zabavne vodne igre in rekreativni turnir v odbojki na mivki.

Popoldansko dogajanje se je pričelo z vodnimi igrami. 6 ekip se je pomerili v prenašanju vode iz ene posode v drugo ter hitrostnem veslanju okrog boje. Hudomušno in tekmovalno naravnane igre so vzpodbudile glasno navijanje in ploskanje, posebno tedaj, ko so na tekmovalne površine prišli naši najmlajši. Medtem je sončno pripeko lajšala gasilska brizgalna, ki so jo posodili gasilci PGD Dvor. Z vodno vajo so poskrbeli za prijetno osvežitev in  čudovite vizualne učinke, za kar se jim iskreno zahvaljujemo.

Osrednji namen dogodka je bil turnir rekreativnih trojk v odbojki na mivki. Svoje športne spretnosti je pozno popoldne in dolgo v noč preizkušalo 9 ekip. V nadvse zanimivem in borbenem finalu si je prvo mesto izborila ekipa Možakarji (David Šenica, Jan Gačnik in Žiga Vidmar), drugo mesto pa ekipa Jazbečarji (David Oberstar, Toni Travnik in Blaž Koncilja). Tretje mesto so si pod imenom Trije prijatelji priigrali Tim Legan, Andraž Pečjak in Urban Vidmar. Sledilo je prijetno druženje in zabava do jutranjih ur.

Rok Z.

 Prijava na elektronske novice

Tedenske novice na vaš e-mail naslov.
Suhokranjske novice
Medij Suhokranjske novice je vpisan v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS pod številko 2335.
Kontakt

info@suhokranjske-novice.com

Powered by 3RZ.si

Namen in cilj portala

Portal je namenjen obveščanju in izobraževanju prebivalcev na območju Suhe krajine (občine Žužemberk in okolice) z vsem, kar se v njihovi bližini dogaja in kar je v javnem interesu. Cilj portala je ažurno objavljanje objektivnih in celovitih informacij, ki so v skladu z Zakonom o medijih (Zmed).

×
#dogaja