Odbojka in vodne igre v Stavči vasi

Minulo soboto se je v Stavči vasi ponovno igrala odbojka. Po seriji odmevnih turnirjev Bičk’k volley (bilo jih je kar 11 zapored), so se fantje in dekleta odločili za dogodek, imenovan Summer BEACH PARTY. Zajemal je zabavne vodne igre in rekreativni turnir v odbojki na mivki.

Popoldansko dogajanje se je pričelo z vodnimi igrami. 6 ekip se je pomerili v prenašanju vode iz ene posode v drugo ter hitrostnem veslanju okrog boje. Hudomušno in tekmovalno naravnane igre so vzpodbudile glasno navijanje in ploskanje, posebno tedaj, ko so na tekmovalne površine prišli naši najmlajši. Medtem je sončno pripeko lajšala gasilska brizgalna, ki so jo posodili gasilci PGD Dvor. Z vodno vajo so poskrbeli za prijetno osvežitev in  čudovite vizualne učinke, za kar se jim iskreno zahvaljujemo.

Osrednji namen dogodka je bil turnir rekreativnih trojk v odbojki na mivki. Svoje športne spretnosti je pozno popoldne in dolgo v noč preizkušalo 9 ekip. V nadvse zanimivem in borbenem finalu si je prvo mesto izborila ekipa Možakarji (David Šenica, Jan Gačnik in Žiga Vidmar), drugo mesto pa ekipa Jazbečarji (David Oberstar, Toni Travnik in Blaž Koncilja). Tretje mesto so si pod imenom Trije prijatelji priigrali Tim Legan, Andraž Pečjak in Urban Vidmar. Sledilo je prijetno druženje in zabava do jutranjih ur.

Rok Z.